středa 25. ledna 2012

Sněhulák :)

V sobotu jsme s přítelem postavili vééélikýho sněhuláka.. Protože ten sníh byl fakt mokrej, byl taky pekelně těžkěj.. Dalo nám to fakt zabrat, ale nakonec má 2 metry.. :) .. Abychom mu měli dát co na hlavu a napadlo nás se kouknout do kotelny..Přítel šel napřed a hledal fotky (nahé) mladé paní, která tu bydlela, která se fotila nahá a její fotky jsou v kotelně u nás.. No zajímavý...
Pak jsem ale našla kbelík a hadru na sněhuláka a postavili jsme ho .. :) Kromě toho, jsem v kotelně našla starý deník. Bylo to hrozně zajímavé číst něčí dětství, taky to, že maminka té paní byla "děvka" a ta paní si musela zacpávat uši, aby je neslyšela. :D 
Jinak pololetí jsem začala s jedničkou z dějepisu  a 2- z fyziky (z té mám hroznou radost, protože mi fákt nejde)... Ale od příštího týdne zas jedna písemka za druhou..
A teď v pátek nás čeká ples našeho Gymplu.. Koupila jsem si k té příležitosti nové šatičky přesně podle mých představ, babička mi je spravila, tak snad budu krásná :D .. Dám si totiž záležet na každém detailu, proto jsem si koupila i stejně barevné komponenty na výrobu náušniček..
Jinak jsem šla ještě k doktorce s podezřením na zánět močáku a vysloužila jsem si prášky na uklidnění.. A taky odporné kapky do očí..nesnáším v očích vodu, natož nějaké kapky..
A fotky? Ty budou později, protože jsou všechny u přítele v noťásku.. :D:)
Mějte se krásně :)) 

1 komentář:

  1. Já mám zánět močáku skoro pořád. Zrovna ted, nic příjemnýho. Antibiotika na čtrnáct dní. V pátek k doktorce atd atd. už mě to unavuje. Navíc se na to člověk nemůže ani napít...a to víš, že mám vždycky největší chut pít, když nemůžu...=D Shněhuláka...? Je ten musel bejt parádní. Doufám, že je vyfocený!!!

    OdpovědětVymazat