středa 26. září 2012

1/28/4

Ahojte :)
..První k mému nadpisu.. Jedna je jako jedno hotové téma do ruštiny, dvacetosmička jakože jedno z 28mi témat a 4? Ze  4 předmětů!!!!!!!!!
..Musím si postěžovat! Třikrát týdně mám do 4, je to na zbláznění, přijdu domů, sednu k učení a skončím v osm, jdu se koupat, vyčistit chrup a spát.. V úterý teda vlastní "vinou", dala jsem si nepovinnou matiku (blázen, já vím!)..
..Jediný krátký den (kromě pátku do půl druhé) je ve středu, kdy mám do půl třetí..To přijdu domů, učím se a pak jdu na jógu. Je to super, úplně mě to baví.. Se tam tak krásně uvolním vždycky :)) 
..Příští týden jedeme na třídenní exkurzi do Prahy. Jdeme na dvě představení Aidu a Černé divadlo. Na Aidu se fakt těším! :)..Taky tam musím sehnat šaty na stužkovák! :)

..Znáte takový ten bezmocný pocit, kdy jste se před rokem a něco pohádali z naprosté kraviny se svou kamarádkou ze třídy..A chybí Vám, jak jste se spolu bavili a blby? .. Já to znám...Takovej ten pocit, že za pár měsíců končíme a já ji třeba už neuvidím a to mě mrzí... 

..Můj švagr (psala jsem tu o něm kdysi), co je fotograf, byl tak hodný a upravil mi pár fotek, co fotil v létě, abych měla na prezentaci na stužkovák.. Tak koukněte a já Vám přeji pěkný zbytek dne!:) 




photo by : Kuba Macek (www.cubikspot.com)

2 komentáře:

  1. Hrozně Ti to sluší! :) Jinak ještě k té četbě - já to nečetla, ale prý je dobré i Umění milovat od Ovidia (a taky docela krátké :)). A docela mě bavilo Zkrocení zlé ženy od Shakespeara, ale záleží, co máš na výběr, no :).
    Takové ty hádky znám, je potřeba abyste si to rychle vyříkaly a zapomněly na to, aby vás to nemrzelo ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou hezké, sluší ti to na nich. S kamarádkou se určitě usmíříte, neboj se. Che to čas! =)

    OdpovědětVymazat